payleven logo payleven en SumUp zijn nu één bedrijf. SluitenLees meer

We bieden u dezelfde productkwaliteit en hetzelfde serviceniveau als voorheen


Heeft u nog vragen? Ga naar onze FAQ pagina of neem contact met ons op via 02 808 74 44.

Kaartbetalingen accepteren in uw koffiezaak

Start nu

U bent in goed gezelschap

Elke dag vertrouwen duizenden ondernemers zoals u op SumUp. Uw salon kan hier ook deel van uitmaken. Met een eenvoudige installatie en 2,75% aan transactiekosten kunt u snel aan de slag en betaalt u nooit te veel.

Coffeeshop 1

Aan de slag zonder vaste kosten

Ondernemers zijn vaak huiverig voor de kosten voor het accepteren van pin- en creditcardbetalingen. Denk aan een hoge investering of vaste maandelijkse kosten. Bij SumUp is dit anders. Na aanschaf van uw kaartlezer betaalt u enkel 2,75% per transactie. Zo simpel kan het zijn!

Ontdek meer
coffe testimonials pict

Een voor onderweg

De SumUp Air past in uw broekzak. Dit betekent dat u hem kunt gebruiken in uw café maar ook buiten op het terras. Verbind de Air met uw smartphone of tablet via Bluetooth en u kunt aan de slag. Wanneer u de kaartlezer moet opladen, gebruikt u de bijgesloten USB-kabel.

Ontdek meer

De perfecte partner voor uw bedrijf

SumUp Air is de slimste manier om betalingen te accepteren.

Meer informatie

Elke dag vertrouwen duizenden ondernemers op SumUp om betalingen te kunnen accepteren. Het is ons een genoegen om u te helpen met het laten groeien van uw onderneming.

Vragen? Bel ons via: 025880692

SumUp gebruikt cookies om u de best mogelijke website ervaring te bieden. Door het gebruiken van deze website, gaat u akkoord met ons cookies beleid.

×