payleven logo payleven en SumUp zijn nu één bedrijf. SluitenLees meer

We bieden u dezelfde productkwaliteit en hetzelfde serviceniveau als voorheen


Heeft u nog vragen? Ga naar onze FAQ pagina of neem contact met ons op via 02 808 74 44.

Het bedrijf

SumUp is het leidende mobile point-of-sale (mPOS) bedrijf van Europa en is opgezet met als doel dat elke kleine ondernemer kaartbetalingen kan accepteren.

Met SumUp kunnen ondernemers met hun smartphone of tablet creditcard- en pinbetalingen accepteren op een eenvoudige, veilige en betaalbare manier. SumUp is het enige bedrijf in zijn soort dat een mPOS Chip & PIN oplossing aanbiedt die is gebaseerd op een zelf ontworpen en geproduceerde end-to-end EMV betaling technologie.

Na de lancering in augustus 2012 is SumUp inmiddels actief in 15 landen, waaronder het Verenigd Koninkrijk, Duitsland en Brazilië. Het hoofdkantoor is gevestigd in Londen.

SumUp wordt gesteund door American Express, Groupon, BBVA Ventures en andere befaamde venture capital investors.

Veiligheid / Technologie

SumUp is door de Financial Conduct Authority (licentienummer 900700) erkend als betaalinstelling en is Europay, MasterCard en VISA (EMV) en PCI-DSS gecertificeerd. Dit houdt in dat alle betalingen worden verwerkt in overeenstemming met de hoogste veiligheidsstandaarden.

Onze kaartlezer is de meest veilige methode om kaartbetalingen te accepteren en heeft volledige certificering ontvangen van verschillende regelgevende instanties, waaronder:

  • PCI PTS V3.0 Certified, SRED
  • EMV Level 1 & Level 2 certificates
  • MasterCard TQM
  • MasterCard TIP, Visa ADVT certified
  • VISA Ready certified

SumUp is wereldwijd de technologische marktleider op mPOS gebied. Het is het enige bedrijf met zelfontworpen hardware, anti-fraudesystemen en een gecertificeerde payment gateway.

Het team

Meer dan 100 personen uit ruim 20 landen werken elke dag met het doel de beste ervaring te creëren voor onze gebruikers. Lees meer over het team en bekijk onze laatste vacatures op onze carrièrepagina.

Carrière

SumUp gebruikt cookies om u de best mogelijke website ervaring te bieden. Door het gebruiken van deze website, gaat u akkoord met ons cookies beleid.

×