payleven logo payleven en SumUp zijn nu één bedrijf. SluitenLees meer

We bieden u dezelfde productkwaliteit en hetzelfde serviceniveau als voorheen


Heeft u nog vragen? Ga naar onze FAQ pagina of neem contact met ons op via 02 808 74 44.

Banken

Bent u als bank op zoek naar een mPOS oplossing voor uw zakelijke consumenten?

Dan bent u op de juiste plek. SumUp gaat graag samenwerkingen aan met banken om zo haar gebruikers een end-to-end mPOS oplossing aan te bieden. Dit kan zonder extra geld uit te besteden aan overhead of integratie. Al binnen enkele weken kan SumUp voor u een passend product ontwikkelen.

POS Systemen

Biedt u voor kleine winkels een volledig Point-of-Sale product inclusief hardware aan?

Betalingen zijn soms ingewikkeld, maar niet voor ons. Gebruik onze iOS-, Android- of Windows- SDK en laat uw gebruikers kaartbetalingen accepteren vanuit uw eigen app, in combinatie met onze krachtige kaartlezer. Meer informatie vindt u via:
sumup.be/developers

Grotere afnemers

Bij SumUp begrijpen we dat grotere ondernemingen voor andere uitdagingen staan dan kleinere ondernemingen. Heeft u een groot verkoopteam en bent u benieuwd hoe u SumUp het beste kunt inzetten? Wilt u onderhandelen over speciale tarieven omdat u meerdere kaartlezers afneemt?

Neem bij dergelijke specifieke situaties contact met ons op voor meer informatie over onze flexibele aanpak en verrassende oplossingen.

Wat onze partners zeggen


"Onze consumenten zijn erg tevreden met SumUp's oplossing en het aanbieden van het product vereist erg weinig onderhoud vanuit onze kant."

- David Rickenbacher, Product en Markt Ontwikkeling, UBS

"SumUp's SDKs zijn een van de meest krachtige op de markt en van de aangeboden hardware is in mijn organisatie iedereen onder de indruk."

– Douglas Stewart, Directeur en mede-oprichter, Quetzal

"Het accepteren van kaartbetalingen in onze winkels en bussen is zo makkelijk geworden met SumUp, de technologie en ondersteuning is van wereldklasse."

– Jochen Engert, CEO, FlixBus

SumUp gebruikt cookies om u de best mogelijke website ervaring te bieden. Door het gebruiken van deze website, gaat u akkoord met ons cookies beleid.

×