Werk samen met de meest toonaangevende mPOS provider

Bekijk de succesverhalen van onze partners of neem direct contact met ons op

Neem contact opBekijk succesverhalen

Zakelijke en grote klanten

Door hoge maandelijkse kosten is het duur om meerdere terminals in gebruik te hebben. Vaak zijn deze apparaten ook niet mobiel. Daarom biedt SumUp oplossingen op maat voor uw behoeften met een flexibele aanpak en multifunctionele productontwikkeling. Veel oplossingen voor zakelijke klanten zijn ook direct beschikbaar via onze SDK's en API's.

Ondernemingen die SumUp vertrouwen

Software Providers

Betalingen zijn ingewikkeld, maar niet met SumUp. Partners kunnen onze iOS, Android en Windows SDK's of eCom API gebruiken, zodat zij kaartbetalingen kunnen accepteren vanuit hun eigen app of website met onze betaalverwerking en kaartlezers. Met SumUp kunt u uw klanten echte omnichannel ervaringen bieden.

Kijk bij SumUp for Developers voor alle specificaties.

Sofware providers die SumUp vertrouwen

Financiële instellingen

SumUp werkt samen met financiële instellingen om hun klanten een complete end-to-end mPOS-oplossing te bieden, zonder dat geld verspild wordt aan overhead of integratie. We kunnen binnen slechts een paar dagen een product in een samenwerking implementeren.

Financiële instellingen die SumUp vertrouwen

Retail Partners

SumUp biedt een moderne betaaloplossing voor ondernemers die het zakelijk assortiment van elke retailer aanvult. De moderne verpakking en effectieve communicatie maakt het voor een klant gemakkelijk om te beslissen in de winkel. Ook is het product direct van de plank beschikbaar.

Retailers die SumUp vertrouwen

Referral Partners

Zoekt u de meest moderne mPos oplossing voor uw klanten of leden? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Of het nu voor een galerie, een doktersmaatschap of directe verkoop is, SumUp heeft de best passende oplossing voor uw bedrijf.

Referral Partners die SumUp vertrouwen

Neem contact op voor meer informatie over samenwerken met SumUp

Neem contact op