payleven logo payleven en SumUp zijn nu één bedrijf. SluitenLees meer

We bieden u dezelfde productkwaliteit en hetzelfde serviceniveau als voorheen


Heeft u nog vragen? Ga naar onze FAQ pagina of neem contact met ons op via 02 808 74 44.

Kaartbetalingen accepteren in de salon

Start nu

U bent in goed gezelschap

Elke dag vertrouwen duizenden ondernemers zoals u op SumUp. Uw salon kan hier ook deel van uitmaken. Met een eenvoudige installatie en 2,75% transactiekosten kunt u snel aan de slag en betaalt u nooit te veel.

beauty 2

Betaal niet te veel voor het accepteren van pin- en creditcardbetalingen

SumUp is een eenvoudige, betaalbare manier kaartbetalingen te accepteren. Wij rekenen geen maandelijkse kosten, dus als u bijvoorbeeld op vakantie gaat betaalt u ook niks. Door onze lage transactiekosten van 2,75% blijft SumUp ook de juiste keuze wanneer uw onderneming groeit.

Ontdek meer
section 2

Van uw salon naar uw beautycase

U kunt overal betalingen accepteren met SumUp - perfect voor mobiele stylistes of schoonheidsspecialistes. U kunt kaartbetalingen accepteren zonder kabels of contracten - ideaal als u ergens een stoel huurt. Neem SumUp met u mee en laat uw klanten op locatie betalen.

Ontdek meer

De perfecte partner voor uw bedrijf

SumUp Air is de slimste manier om betalingen te accepteren.

Meer informatie

Elke dag vertrouwen duizenden ondernemers op SumUp om betalingen te kunnen accepteren. Het is ons een genoegen om u te helpen met het laten groeien van uw onderneming.

Vragen? Bel ons via: 025880692

SumUp gebruikt cookies om u de best mogelijke website ervaring te bieden. Door het gebruiken van deze website, gaat u akkoord met ons cookies beleid.

×